Master (kinder)bekkenfysiotherapie

In november heeft Frida de 3-jarige masteropleiding bekkenfysiotherapie en kinderbekkenfysiotherapie aan het SOMT afgerond. Ze mag zich hierdoor nu Master of Physical Therapy (MSPT) noemen. In deze opleiding heeft ze naast nieuwe kennis ook veel geleerd over het aanpakken van de fysiotherapeutische behandeling met technieken en inzichten die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek, het zogenaamde "evidence based" handelen. Hierdoor hoopt Barmentlo Fysiotherapie een nog betere kwaliteit aan te kunnen bieden. Naast de kennis over "gewone" bekkenproblematiek is in deze opleiding ook uitgebreid aandacht geweest over bekkenproblematiek bij kinderen, wat daardoor een geheel nieuwe specialiteit van Barmentlo Fysiotherapie is geworden.

Categorie: 

© Barmentlo Fysiotherapie,alle rechten voorbehouden - Website: Dcreative