Nieuwe collega bekkenfysiotherapie

Frida Barmentlo en Tineke Ruiter

Sinds juni 2014 is Tineke Ruiter in de praktijkruimte van Barmentlo Fysiotherapie een bekkenfysiotherapiepraktijk begonnen. Aangezien de wachtlijst voor bekkenfysiotherapie in de praktijk van Frida Barmentlo nijpend begon te worden en Tineke op zoek was naar een nieuwe werkplek, was de keuze om te komen werken snel gemaakt. Frida en Tineke hebben samen gestudeerd, zijn sindsdien ook vriendinnen en participeren al diverse jaren in een Bekken IOF (Intercollegiaal Overleg Fysiotherapeuten). De samenwerking verloopt dan ook naadloos. Er is intensief overleg en bij ingewikkelde bekkenproblematiek is er, in samenspraak met de patiënt, ook overdracht van kennis en kunde. Tineke Ruiter werkt drie dagen en haar website is www.bekkenfysiotinekeruiter.nl. De samenwerking heeft vorm gekregen in de naam: Bekkenexpertise centrum Huizen.

Categorie: 

© Barmentlo Fysiotherapie,alle rechten voorbehouden - Website: Dcreative