"Voeden kan hier" bij Barmentlo Fysiotherapie

Per 1 juli is het mogelijk om bij Barmentlo Fysiotherapie (tijdens de openingstijden) uw kindje borstvoeding te geven. De gemeente Huizen is een ‘borstvoedingvriendelijke gemeente.’ Dat betekent dat op diverse locaties in Huizen er gelegenheid is voor moeders om rustig en afgeschermd hun kindje te kunnen voeden. Onze praktijk is één van deze locaties.

Borstvoeding is de beste voeding voor baby’s. Moedermelk bevat precies die voedingsstoffen die de baby nodig heeft en beschermt bovendien tegen ziektes en infecties. Ook hebben baby’s die borstvoeding krijgen minder kans op overgewicht. Vandaar dat Barmentlo Fysiotherapie het geven van borstvoeding wil aanmoedigen en faciliteren. 

U kunt onze locatie herkennen aan de sticker van het Voedingscentrum met het beeldmerk ‘voeden kan hier’ op de voordeur. Wanneer u binnenkomt, kunt u aangeven dat u er bent door op de tafelbel te drukken. De therapeut wijst u dan de ruimte waar u uw baby rustig kunt voeden. 

Categorie: 

© Barmentlo Fysiotherapie,alle rechten voorbehouden - Website: Dcreative